Festival PlatoPlanet in De Oosterpoort in Groningen

GRONINGEN

De Oosterpoort is zondag 11 september vanaf 15.00 uur toneel van het festival PlatoPlanet.

Tijdens dit festival, dat dit jaar voor een deel in het teken staat van het 40-jarig bestaan van muziekwinkel Plato, kan het publiek voor een zacht prijsje opkomende Nederlandse bands bekijken.

Line-up

Onlangs nog is line-up uitgebreid met: Stuart Mavis, Tangarine, Crying Boys Cafe, Barrelhouse, LGHTNNG, Tamarin Desert, Kinoo, The Movement, Quiet Hollers, Drive Like Maria, 45ACIDBABIES en Klangstof. Eerder bevestigd waren: The Tibbs, Indian Askin, Breaking Levees, Eerie Wanda, The Cool Quest, Jeangu Macrooy, Radio Eliza, Jo Goes Hunting en Nemesea 2.0 . Kaarten (à 5 euro) zijn verkrijgbaar bij De Oosterpoort en via www.de-oosterpoort.nl. Wie 10 euro besteedt bij Plato of Coffee Company krijgt 2 tickets gratis.

Auteur

Marc Jansen