Lutje Root Festival in De Walrus in Groningen

GRONINGEN

Café De Walrus in Groningen is vrijdag 9 september decor voor de zesde editie van het Lutje Root Festival.

Tijdens dit festival, dat plaatsvindt aan de vooravond van Take Root, spelen in totaal 6 lokale 'cowboymuziekbandjes'. Bert Hadders maakt Groninger America. FlowerBox zingt over drank, verloren liefde en andere ellende met een voorliefde voor murder ballads. Harm’s Fork neemt het publiek mee in een verhaal van herkenbare kwesties, bespiegelingen over het leven en bovenal hoop. Nono and the sinkingship is de one-women-country-trash-band van Jessie Leijten. Zij speelt drums en banjo. Shoe Eating Rabbits brengt een mix van traditionele en trashy anarchofolk, balkan en bluegrass. The New Poor speelt meerstemmige liedjes. Aanvang: 21.00 uur. Entree: gratis.

Auteur

Marc Jansen