Congres in MartiniPlaza over toekomst van regionale luchthavens

GRONINGEN

In MartiniPlaza in Groningen wordt donderdag 15 september het eerste regionale luchthaven-congres in Nederland gehouden: ‘Ready for take-off’. Thema is: ‘De toekomst van regionale luchthavens’.

Tijdens het door Charles Groenhuijsen geleide congres delen sprekers hun expertise met betrekking tot de huidige en toekomstige ontwikkelingen van de regionale luchthavens. Sprekers zijn onder anderen:
  • Nick Mower van de European Regions Airline Association;
  • Martin Pearce van Flybe;
  • Roland Wondolleck, adviseur van de Raad van Bestuur van Schiphol Group en voormalig directeur van Rotterdam Airport;
  • Marcel Buelens van Antwerp & Ostend-Bruges Airports;
  • Ran Hendriks vam Drone Addicts.

In beeld brengen belang

Doel van ‘Ready for take-off’ is het in beeld brengen van het belang van een regionale luchthaven voor haar regio. Welke kritische succesfactoren spelen hierbij een rol (en wat ís succes?), wat zijn interessante, toekomstige ontwikkelingen en welke visie hebben luchthavens, airlines en belangenorganisaties? Doelgroepen voor het congres zijn lokale en regionale bestuurders, het bedrijfsleven, management van luchthavens en brancheorganisaties. Het congres duurt van 13.00 tot 16.30 uur. Aanmelden: www.martiniplaza.nl/luchthavencongres.

Auteur

Marc Jansen