Open repetitie Harmonie '67 in De Rank

GRONINGEN

Amateurorkest Harmonie '67 houdt maandag 12 september een open repetitie in De Rank in Groningen.

"Iedereen die op zoek is naar een leuk orkest en een blaasinstrument of slagwerk speelt, kan langskomen en mee repeteren', roept Harmonie '67 belangstellenden op. Het orkest heeft verschillende instrumenten beschikbaar voor muzikanten die zelf geen instrument bezitten.

Open Monumentendag

2 dagen voor de open repetitie - zaterdag 10 september - maakt Harmonie’67 in het kader van Open Monumentendag om 12.30 uur zijn opwachting in de Martinikerk in Groningen. Hierbij wordt onder meer het speciaal voor Harmonie’67 geschreven 'Pronkjewail', met daarin verwerkt het Groninger volkslied, ten gehore gebracht. Meer informatie: www.harmonie67.nl

Auteur

Marc Jansen