Workshop geluidstechniek voor beginners in Groningen

GRONINGEN

Arnoud van der Laan geeft zaterdag 17 september bij Muziek Organisatie Noord (MON) in Groningen een workshop geluidstechniek.

Deze workshop is bedoeld voor muzikanten en (aankomende) geluidstechnici van scholen, koren, kerken en theatergroepen. De deelnemers gaan onder leiding van de docent samen de apparatuur opbouwen en aansluiten. Daarnaast wordt geoefend met het mixen van muziek en wordt uitleg gegeven over bijvoorbeeld microfoons, het oplossen van rondzingen en storingen, en het werken met effecten.

Arnoud van der Laan

Technicus Arnoud van der Laan van het Muntendammer geluidsbedrijf AE audio productions geeft regelmatig workshops geluidstechniek voor culturele verenigingen en scholen. Hij is tevens gastdocent aan het conservatorium in Haarlem. Meer informatie/ aanmelding: www.ae-audio.nl/workshop.html

Auteur

Marc Jansen