Modeshow jong talent Jochem Schuitema in Der Aa-kerk

GRONINGEN

De jonge ontwerper Jochem Schuitema heeft zaterdag 17 september een modeshow in de Der Aa-kerk in Groningen. Schuitema presenteert dan zijn nieuwe herfst-wintercollectie.

De 18-jarige Jochem Schuitema is afkomstig uit Holwierde. Hij volgt de modeopleiding aan het Alfa-college in Groningen. Hij presenteerde zijn minimalistische ontwerpen vorig jaar voor het eerst in een eigen show.

My Fashion Army

Jochem Schuitema: "De show heet 'My Fashion Army'. Dit staat voor de eenheid en gelijkheid. Dit komt terug in de strakke lijnen en de vorm van de kleding. En de kracht die ik wil overbrengen met deze kleding." Na de show is er gelegenheid e kleding te passen en te reserveren. Alle bezoekers krijgen bovendien een goodiebag. Aanvang: 20.30 uur. Kaarten (à 12,50 euro) zijn verkrijgbaar op www.blgroningen.nl/agenda.

Auteur

Marc Jansen