Hoofdrol Ernst Daniël Smid in nieuw project Grootkoor Groningen

GRONINGEN

Het Grootkoor Groningen start zaterdag 17 september met een nieuwe koorproject. Dit nieuwe project betreft het jaarlijkse kerstproject van het koor.

Feestelijke en sfeervolle kerstconcerten zijn inmiddels onlosmakelijk verbonden met het Grootkoor Groningen. Ieder jaar zingen vele enthousiaste zangers en zangeressen mee in het kerstproject. Dit onder leiding vande dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen. Voor het nieuwe project staan 5 koorrepetities geprogrammeerd; op de zaterdagen 17 september, 22 oktober, 5 en 19 november en 10 december. Deze repetities vinden plaats in de Immanuelkerk in Groningen.

Ernst Daniël Smid

Het project is gericht op een kerstconcert op op woensdag 21 december in de Martinikerk in Groningen. Voor dit concert is Ernst Daniël Smid vastgelegd als solist. Pianist Martin Zonnenberg en organist Martin Mans tekenen voor de begeleiding. Dames en heren vanaf 18 jaar kunnen zich nog aanmelden voor deelname in het kerstproject. Meer informatie: www.grootkoor.nl

Auteur

Marc Jansen