'De Boskampi's' op eerste Open Air Cinema Meerstad

MEERSTAD

In de open lucht van Meerstad wordt vrijdag 23 september de Nederlandstalige familiefilm 'De Boskampi's' vertoond. Dit gebeurt in het kader van de eerste editie van Open Air Cinema Meerstad.

'De Boskampi’s' (6+) is gebaseerd op het gelijknamige jeugdboek van Marjon Hoffman. De film gaat over Rik Boskamp, zoon van een sullige boekhouder. Hij wil maar 1 ding: niet meer gepest worden. Geïnspireerd door een maffiafilm verzint hij een list. Hij zorgt ervoor dat ze verhuizen en dat zijn vader in het nieuwe dorp wordt aangezien voor de levensgevaarlijke Paulo Boskampi. Het plan werkt! Rikkie Boskampi wordt niet meer gepest, iedereen is bang voor Paulo en behandelt hen met respect. Totdat een pestkop uit het verleden opduikt.

1000 mensen

De film begint om 20.00 uur. Het terrein, dat plaats biedt aan maximaal 1000 mensen, gaat om 19.00 uur open. Bezoekers moeten zelf een stoeltje of kleedje meenemen om op te zitten. Entree: gratis. Meer informatie: www.meerstad.eu/cinema

Auteur

Marc Jansen