Jean Pierre Rawie opent De Schrijfunie Snuffelmiddag

GRONINGEN

Op de locatie Oude Boteringestraat 18 van het Groninger Forum wordt zaterdag 24 september De Schrijfunie Snuffelmiddag gehouden.

Bezoekers kunnen proeven van het schrijfaanbod van de Schrijfunie (Groninger Forum Academie) en zich laten informeren over cursussen als 'Proza schrijven', 'De Proza Topklas', 'Kinderboek schrijven', 'Het schrijven van Gedichten', 'Filosofie', 'Columns schrijven' en ('Auto)biografisch schrijven'. Hiervoor zijn de volgende docenten aanwezig: Liesbeth Annokkee, Tjibbe Veldkamp, Igor Wijnker, Lupko Ellen, Lilian Zielstra en Rense Sinkgraven, en de filosofen Kim Millenaar en Anneline Mook.

Opening door Jean Pierrre Rawie

De Schrijfunie Snuffelmiddag wordt om 12.30 uur geopend door Jean Pierre Rawie. Hij wordt kort geïnterviewd over zijn masterclass in het kader van ‘Masterclass Meesterdichters’. Ook zal hij poëzie ten gehore brengen. Joost Oomen maakt zijn opwachting als Poëziedokter. Bezoekers kunnen hun gedichten door hem laten beoordelen. De Schrijfunie Snuffelmiddag wordt om 15.00 uur afgesloten met een hapje en een drankje.

Auteur

Marc Jansen