'Brandweerman Sam redt het Circus' in MartiniPlaza

GRONINGEN

MartiniPlaza in Groningen is zondag 25 september toneel van de familiemusical 'Brandweerman Sam redt het Circus'.

Ditmaal komt het circus naar Piekepolder. De circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet als altijd de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staan Brandweerman Sam en zijn team altijd paraat.

Verkleed als brandweerman

Brandweerman Sam nodigt iedereen uit om verkleed als brandweerman of circusartiest naar het theater te komen.

Meet & Greet

Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden naar de foyer voor een Meet & Greet. Alle bezoekertjes ontvangen na afloop een Junior Cadetten Diploma! 'Brandweerman Sam redt het Circus' is een productie van Van Hoorne Entertainment. De musical wordt 2 keer opgevoerd, om 14.00 uur en om 16.00 uur. Kaarten (à € 17,50) zijn verkrijgbaar via www.martiniplaza.nl of 050-5222 797.

Auteur

Marc Jansen