Internationaal communicatiecongres op Hanzehogeschool Groningen

GRONINGEN

De Hanzehogeschool Groningen vormt donderdag 29 en vrijdag 30 september het decor voor het EUPRERA 2016 Congress van The European Public Relations Education and Research Association.

Dit jaarlijkse internationale communicatiecongres, dat nooit eerder plaatsvond in Nederland, wordt steevast door vele tientallen professionals bezocht.

Let's Talk Society!

Thema van EUPRERA 2016 is: ‘Let’s Talk Society! How strategic communication shapes value and innovation in society.’ Het programma behelst onder meer workshops, paneldiscussies en diverse ‘open space sessies’, waarin innovatieve ideeën voor nieuwe projecten gepitcht worden. Keynote speakers zijn Jan Rotmans van de Erasmus Universiteit in Rotterdam en Marjolein Meijnen van het Rijksmuseum. Daarnaast presenteert docent van het jaar Loes Damhof van de Hanzehogeschool haar visie op het onderwijs en hoe zij haar Comenius-beurs hiervoor gaat inzetten.

EUPRERA

EUPRERA is een internationaal netwerk van academici en communicatieprofessionals die eens per jaar bijeenkomen om te spreken over hun vakgebied. De masteropleiding International Communication van het Instituut voor Communicatie, Media & IT van de Hanzehogeschool Groningen is dit jaar de initiatiefnemer. Meer informatie/ aanmelding: www.euprera.org

Auteur

Marc Jansen