The WALK in Noordlease Stadion in Groningen

GRONINGEN

Het Noordlease Stadion in Groningen is dinsdag 27 september toneel van The WALK.

The WALK staat voor Wajongeren Activiteit voor gezond Leven en eigen Kracht. Het kleinschalige project The WALK maakt onderdeel uit van de serie Walkthrough-hardloopevenementen.

Matchmaker

The WALK brengt bedrijven en Wajongeren bij elkaar. Stichting The Walkthrough, bekend van van het hardloopevenement dwars door gebouwen, fungeert als matchmaker tussen wajongeren die graag een baan willen hebben en bedrijven die graag een wajongere een baan willen bieden. In de ochtend en een deel van de middag staat een sportieve activiteit gepland. Hierop volgt een officieel programma met partijen met belangrijke informatie voor de wajongeren.

Ideale match

Uitgangspunt bij dit alles is dat wajongere de gelegenheid krijgt zich te laten zien. Met partner FNV en zijn trainers wordt gekeken naar de kwaliteiten van de wajongeren en de ideale match. Meer informatie/ aanmelding: info@thewalkthrough.nl

Auteur

Marc Jansen