Walk-in Huis voor de Sport Groningen

GRONINGEN

Huis voor de Sport Groningen houdt woensdag 28 september een walk-in voor sportverenigingen uit de gemeente Groningen.

Bestuurders en andere actieve verenigingsleden tijdens deze inloopmiddag en -avond kennismaken met de diensten en producten van Huis voor de Sport Groningen. Plaats van handeling is het pand aan de Laan Corpus den Hoorn 100 in Groningen.

Presentaties en informatiestands

Tijdens de walk-in worden presentaties gegeven en worden informatiestands over bijvoorbeeld Financieel Vitaal, Sporthopper, scholingen, Arbeidsloket en Bslim ingericht. Ook zijn er stands van het KNVB Servicepunt en Sportstroom, een van de partners van Huis voor de Sport Groningen. De walk-in is in 2 tijdsblokken gepland; tussen 16.00 en 21.00 uur. Meer informatie: www.hvdsg.nl. Aanmelding: verenigingsondersteuning@hvdsg.nl.

Auteur

Marc Jansen