Concert en workshop Avi Adir in Synagoge Groningen

GRONINGEN

De uit Israël afkomstige multi-instrumentalist en zanger Avi Adir geeft donderdag 29 september een concert in Synagoge Groningen. Een paar dagen later, zondag 2 oktober, geeft hij op dezelfde locatie een workshop stemimprovisatie.

Avi Adir reist de hele wereld over met zijn door velen als meditatief ervaren muziek. Zijn stem speelt daarbij een belangrijke rol, begeleid door een verscheidenheid aan instrumenten, waaronder de Indiase bansoeri, de Armeense doedoek, de Griekse bouzouki en de Egyptische ney. Avi Adirs solo-concert in Synagoge Groningen staat bol van de improvisaties. Inzet is een artistieke reis door tijd en ruimte te maken.

Stemimprovisatie

In zijn workshop stemimprovisatie laat Avi Adir de deelnemers ontdekken hoe zij hun adem en stem kunnen gebruiken als een helende en ontspannende kracht. Het concert op 29 september begint om 20.00 uur. Entree: 12 euro (voorverkoop: 10 euro). De workshop op 2 oktober duurt van 11.00 tot 15.00 uur. Deelname kost 25 euro. Een combinatieticket (concert en workshop) kost 33 euro. Reserveren: kadalente@yahoo.nl 06-33980345 https://youtu.be/ZYtNgMpfO2o

Auteur

Marc Jansen