‘Killerbody Faya’ op Gezondheid&Co

GRONINGEN

Afvallen én fit worden. Het is kort gezegd het motto van het boek ‘Killerbody Dieet’ van Faya (Fajah Lourens) en Anke Langelaan.

Het boek waarin de lezer in 12 weken haar body strak kan krijgen is een bestseller. Duizenden exemplaren gingen als warme broodjes over de toonbank. Daarmee domineert ‘Killerbody Dieet’ al weken de lijst met bestverkochte boeken. Kortom, Nederland kan niet meer om haar heen, Faya is dé fitgirl van dit moment. Tijdens Gezondheid&Co in MartiniPlaza in Groningen, hét nieuwe gezondheidsevenement van Noord-Nederland, vertaalt Faya haar Killerbodytips live naar een presentatie op de beursvloer. Zondag 2 oktober van 14.00 tot 15.00 uur. Schrijf je gratis in voor Fayas presentatie via www.gezondheidenco-event.nl.

Gezondheid&Co

Gezondheid&Co komt van vrijdag 30 september tot en met zondag 2 oktober met de juiste ingrediënten voor een positieve stimulans van body, mind en het sociale leven. Gedurende de gezonde driedaagse worden ruim 25 sportclinics gegeven, even zoveel foodworkshops en maar liefst 75 colleges. Naast Faya tekenen onder anderen Sem Schilt, Marnix Pauwels, Douwe Draaisma en Mariette van Duyn van Tasty Basics voor een gratis lezing. De gezonde driedaagse heeft hiermee voor iedereen wat in huis. Van jonge ‘foodies’ tot ‘oldies’ en alles wat daartussen in zit. Meer informatie: www.gezondheidenco-event.nl

Auteur

Marc Jansen