Studieavond met president Christians for Israel International

GRONINGEN

President Willem J.J. Glashouwer van Christians for Israel International spreekt donderdag 29 september in een studieavond in de Immanuelkerk in Groningen. De voordracht is getiteld: 'Israël in profetisch perspectief'.

Dominee Willem J.J. Glashouwer was voorheen werkzaam voor de EO. Bekende programmaseries uit die tijd waren: 'Het Ontstaan van de Bijbel' en 'Het Ontstaan van Israël'. Hij is tevens medeoprichter van de Evangelische Hogeschool en de Christelijke School voor Journalistiek. Glashouwer was vervolgens 10 jaar voorzitter van Christenen voor Israël. Nu is hij president van Christians for Israel International en betrokken bij het werk in tientallen landen. Hij is auteur van veelgelezen boeken als: 'Waarom Israël?', 'Waarom Jeruzalem?' en 'Waarom Eindtijd?’. Aanvang om 19.30 uur. Entree: gratis.

Auteur

Marc Jansen