Caro Emerald naar De Oosterpoort in Groningen

GRONINGEN

De 'Emerald Island Tour' van Caro Emerald doet vrijdag 10 maart De Oosterpoort in Groningen aan. Kaarten voor dit concert zijn vanaf vrijdag 23 september 10.00 uur verkrijgbaar bij De Oosterpoort en Plato Groningen, en via de-oosterpoort.nl en Ticketmaster.nl.

Caro Emerald is vooral bekend van de nummers ‘Back It Up, ‘A Night Like This’ en ‘Stuck’. Met deze hits veroverden Emerald en haar band Nederland, maar ook de rest van Europa. Ze wonnen talloze nationale en internationale awards en behaalden maar liefst 6 keer goud en platina in Nederland.

Emerald Island Tour

De ‘Emerald Island Tour’ is Caro Emeralds meest uitgebreide tour ooit. Na de Nederlandse concerten in 2017 zal ze door het Verenigd Koninkrijk en Ierland toeren; 25 concerten inclusief een optreden in de nu al bijna uitverkochte Royal Albert Hall in Londen. https://youtu.be/Yjl890_qwf4  

Auteur

Marc Jansen