Voorronde Nederlands Team Kampioenschap Poker bij Tasmania

GRONINGEN

Bij Tasmania in Groningen wordt zondag 2 oktober een voorronde gehouden van het Nederlands Team Kampioenschap Poker (NTKP).

Dit is 1 van de ruim 50 voorrondes in heel Nederland. De beste 20 % hiervan plaatst zich voor de halve finales. Uiteindelijk wordt in een grote finale gestreden om de titel ‘Beste Pokerteam van Nederland’

Beste pokerteam van Groningen

De winnaar in Tasmania mag een jaar lang de titel 'Beste pokerteam van Groningen' voeren. Ook plaatst dit team zich voor de halve finale van het NTKP.

Inschrijven

Pokeraars kunnen zich inschrijven op www.onkpoker.nl. Deelname kost 12,50 (per persoon). Belangstellenden kunnen zelf een team van 4 spelers samenstellen. Wie geen compleet team heeft, kan op de site van het NTKP teamgenoten werven. De voorronde in Groningen begint om 15.00 uur.

Auteur

Marc Jansen