Nieuwe voorstelling 'Onbekend Land' in Grand Theatre

GRONINGEN

In De Krakeling in Amsterdam is zaterdag 1 oktober de nationale première van de voorstelling 'Onbekend Land' van Het Houten Huis, Oorkaan en Nordland Visual Theatre. De noordelijke première volgt op vrijdag 21 oktober, in het Grand Theatre in Groningen.

'Onbekend Land' is een voorstelling vol livemuziek en 'verbazingwekkende beelden'over het 'overwinteren van eenzaamheid' Na een lange reis zet ze met een plof haar koffers op de ijzige bergtop. Het is hier wit en glibberig. Dit is haar nieuwe thuis, maar alles is hier anders. Een grote luchtbel bezorgt de post. Eigenaardige buren varen op de rug van een groot zeedier naar haar toe om kennis te komen maken. Onder de sneeuw schijnen lichtjes en klinkt vreemde muziek. Langzaam ontdekt ze hoe alles werkt in dit onbekende land, maar als ze haar koffer open maakt stromen heimwee en herinneringen naar buiten... Meer informatie: www.grandtheatregroningen.nl

Auteur

Marc Jansen