PlasBossinade Legal Updates 2016 in MartiniPlaza

GRONINGEN

In MartiniPlaza in Groningen is donderdag 6 oktober de derde editie van PlasBossinade Legal Updates. Dit is een juridisch congres, georganiseerd door PlasBossinade advocaten en notarissen.

PlasBossinade Legal Updates 2016 start met een plenaire inspiratiesessie geleid door Paul Laseur, columnist en economiecommentator bij BNR nieuwsradio. Na het plenaire deel krijgen deelnemers de keuze uit verschillende legal updates met integriteit als thema. Mogelijk onderwerpen zijn: • Mag een werkgever privémails of WhatsApp-gesprekken van werknemers inzien? • Hoe zorgvuldig dient een organisatie om te gaan met klantgegevens? • Ligt de ‘integriteitslat’ voor bestuursorganen hoger dan voor commerciële organisaties? • Handelt u als bestuurder integer ten opzichte van de schuldeisers van uw onderneming? Meer informatie/ aanmelden: www.plasbossinade.nl/legalupdates

Auteur

Marc Jansen