Culturele expeditie bij Club Guy & Roni

GRONINGEN

In Groningen vindt donderdag 29 september de eerste culturele expeditie van het nieuwe initiatief Cultuur Pakt Noord plaats.

Bij deze expeditie krijgen de vrienden van Cultuur Pakt Noord de gelegenheid om een besloten generale repetitie van Club Guy & Roni bij te wonen, een internationaal dansgezelschap. Deze repetitie vindt plaats in de Stadsschouwburg te Groningen. Een dag later, vrijdag 30 september, is de officiële première van deze voorstelling. Bovendien wordt dan de gerenoveerde Stadsschouwburg heropend.

Cultuur Pakt Noord

Cultuur Pakt Noord is een nieuwe vorm van cultureel ondernemerschap. Via de website www.cultuurpaktnoord.nl kunnen cultuurliefhebbers ('vrienden') een bedrag geven voor cultuur. In ruil daarvoor ontvangen zij maandelijks een expeditie bij verschillende culturele instellingen.

Auteur

Marc Jansen