Festival BedTalks in The Student Hotel Groningen

GRONINGEN

The Student Hotel in Groningen heeft voor donderdag 29 september het festival BedTalks georganiseerd.

Op dit festival draait alles om inspiratie, out-of-the-box-denken en het vormen van nieuwe discoursen – geïnspireerd op John Lennon en Yoko Ono’s Bed-In en TedTalks. Na afloop van het officiële programma kan op de dansvloer verder worden geconnect.

Sprekers

The Student Hotel Groningen heeft voor BedTalks diverse sprekers - allen met een link naar de stad Groningen - uitgenodigd. Onder hen: Erik Wong, Jan Kuipers, Lenie ’t Hart, Louèt Hollen, Marian Counihan, Merlijn Albering, Tom van Ulsen en Wilbert van der Kamp. Deze sprekers zullen samen met de bezoekers deelnemen aan discussies en talkshows over onderwerpen als gezond oud worden, duurzame energie, slow food, entertainment, sport en educatie. Daarnaast bevat het programma interactieve workshops en exclusieve giveaways.

Onderdelen

Het programma bestaat uit verschillende onderdelen:
  • BedTalks: intieme bedroom-sessies tussen 2 game-changers;
  • Talk shows: round the table-conversaties van game-changers in de lobby;
  • Workshops: interactieve workshops.
BedTalks duurt van 15.00 tot 21.00 uur. Aanmelding: www.bedtalks.nl. Deelname is gratis.

Auteur

Marc Jansen