‘Aan tafel!’ thema Wonen in Groningen

GRONINGEN

In de Groninger binnenstad staat zaterdag 1 en zondag 2 oktober ‘Wonen in Groningen’ geprogrammeerd.

Een 15-tal winkeliers en ontwerpers presenteert tijdens dit evenement bijzonder werk, van keramiek en textiel tot glaswerk en lampen. Indachtig het thema ‘Aan tafel!’ staan bovendien de laatste ontwikkelingen op het gebied van food- en eating-design centraal. Via enkele restaurants kan zelfs een tafel in een van de deelnemende winkels gereserveerd worden.

Atelier NL

Speciale gast is Atelier NL met een installatie, workshop en lezing. Atelier NL is de studio van ontwerpers Lonny van Ryswyck en Nadine Sterk. Beiden studeerden in 2006 af aan de Design Academy Eindhoven. Het werk van Atelier NL richt zich op passioneel en uiterst doorwrocht onderzoek naar en analyse van de natuur en de aarde, en alles wat deze voortbrengen.

Wonen in Groningen

‘Wonen in Groningen’ is zaterdag 1 oktober van 10.00 uur tot 18.00 uur. Op zondag 2 oktober kunnen gasten van 12.00 uur tot 17.00 uur in de betreffende winkels terecht. ‘Wonen in Groningen’ is georganiseerd door House of Design in samenwerking met de winkeliers en ontwerper en ondernemer Anne Varekamp. Meer informatie: www.wonen-in- groningen.nl.

Auteur

Marc Jansen