Matangi Kwartet in Museum Vosbergen in Eelde

EELDE

Het Matangi Kwartet geeft zaterdag 8 oktober een concert in Museum Vosbergen in Eelde.

Het kwartet presenteert een programma met werken van Haydn, Beethoven en Mendelssohn. Het programma is getiteld: 'Es muss sein!'. Het in 1999 opgerichte Matangi Kwartet deelde het podium met klassieke topmusici als Maarten Koningsberger, Miranda van Kralingen, Tania Kross, Paolo Giacometti en Severin von Eckardstein. Het kwartet stond op festivals als het Delft Chamber Music Festival, het Grachtenfestival, het Festival van Aix-en-Provence, het Schleswig-Holstein Musik Festival, Festival van Carthage in Tunesië, de World Expo 2010 in Shanghai, het International Conservatoire Festival in St Petersburg, Festival van Vlaanderen en North Sea Jazz. Het concert begint om 20.15 uur. Entree: 20 euro. Reserveren: 050-3081291/ info@museumvosbergen.nl.

Auteur

Marc Jansen