'Terugkeer van de Muur' in Grand Theatre in Groningen

GRONINGEN

In het Grand Theatre in Groningen wordt woensdag 12 oktober de voorstelling 'Terugkeer van de Muur' gespeeld. Deze voorstelling is geschreven en wordt geregisseerd door Sanne Verkaaik.

'Terugkeer van de Muur' gaat over een land dat verdeeld raakt door de jaloezie van een president, over de bouw van een muur die zo hoog is dat de zon verdwijnt, over een jonge vrouw die van de muur af wil springen maar erachter komt dat iemand van haar houdt, over 1000 koeien die opgejaagd worden door de straten van een stad, over de man die zijn buurvrouw gaat helpen zodat zijn leven een doel krijgt, over grote thema's en bovenal over mensen die vast gehouden willen worden. En een ooievaar. Aanvang: 20.30 uur. Tickets: terugkeervandemuur.wordpress.com/tour/

Auteur

Marc Jansen