Hardstyle-evenement Indicator in MartiniPlaza

GRONINGEN

MartiniPlaza is zaterdag 8 oktober toneel van het hardstyle-evenement Indicator.

Indicator is een vast gegeven voor duizenden (early) hardstyle-liefhebbers en mag worden beschouwd als het grootste en meest toonaangevende hardstyle-event van het Noorden. De mainstage verzorgt de hedendaagse hardstyle, terwijl de Indicator Decade Stage oude, (bijna) vergeten hardstyle-tracks ten gehore brengt. Bij de Silent Indicator Stage kunnen bezoekers met een hoofdtelefoon op genieten van de beste freestyle. Verder wordt een lasergame-area ingericht en zijn er andere vormen van entertainment.

Line-up

Op de Indicator Mainstage staat onder meer de nieuwste live act van Warface: Heavy Artillery. Verder staan op de 3 podia acts als Brennan Heart, B-Front, Digital Punk, Crypsis, Live: Avio, Davide Sonar en G-Town Madness. De avond wordt afgesloten door de inmiddels razend populaire Groningse Deetox. Meer informatie over Indicator (18+): indicatorhardstyle.nl

Auteur

Marc Jansen