Het Peloton met 'Zomerverdriet' in VRIJDAG Theater

GRONINGEN

Het Peloton speelt deze maand 5 keer de voorstelling 'Zomerverdriet' in het VRIJDAG Theater in Groningen.

Het Peloton is een door Annemiek Dijkstra, die samen met Ben Smit de ATS (nu: Theaterschool Volwassenen VRIJDAG) oprichtte, samengestelde groep 'afgestudeerden' van de Theaterschool Volwassenen en Jeugdtheaterschool VRIJDAG. Het betreft Ron Akkerman, Shailaja Akkerman, Hennie Bulstra, Aletta van Caspel, Bianca Jagt, René Hoogschagen, Heike Koorenhof, Rob Nagtegaal, Ben Smit, Annemieke Hageman, Lotte Taminiau en Heleen Vredeveld.

Zomerverdriet

In 'Zomerverdriet' komt een uit elkaar gevallen familie na jaren weer bijeen, nadat vader spoorloos verdwijnt. De tafel zit vol mensen. "Een verdomd goede dag om de waarheid te zeggen." Annemiek Dijkstra, die het stuk regisseert, neemt met 'Zomerverdriet' afscheid van VRIJDAG. De voorstelling wordt 15, 16, 21, 22 en 23 oktober gespeeld in het VRIJDAG Theater (voorheen Prinsentheater). Aanvang: 20.30 uur. Entree: 10 euro.

Auteur

Marc Jansen