Groningen krijgt bezoek van De Kabouter

GRONINGEN

Theater Terra staat woensdag 19 oktober met de familievoorstelling 'De Kabouter' in Stadsschouwburg Groningen.

Theater Terra brengt in deze voorstelling de wereldberoemde kabouter van Rien Poortvliet tot leven.

Avontuur met kaboutervriendjes

In een magisch moment betreedt Lise het boek van de kabouters en beleeft ze met haar nieuwe kaboutervriendjes een groot avontuur. Ze reizen op de rug van een gans, in de bek van een leeuw en in een luchtballon naar de Noordpool, de enige plek op de wereld waar nog kabouters wonen die gedachten kunnen lezen en met dieren kunnen praten. Daar aangekomen probeert Lise het sprookje van de kabouters te redden, voordat kinderen over de hele wereld de kabouters zijn vergeten. Zou haar dat lukken? Dat zie je in het theater! Want jij gelooft toch ook dat de kabouters écht bestaan? De voorstelling begint om 14.30 uur.

Auteur

Marc Jansen