Afsluiting 'Made in Grunn' met Suiker & Zoutfeest

GRONINGEN

In de oude Suikerfabriek in Groningen staat zaterdag 15 oktober het Suiker & Zoutfeest geprogrammeerd. Met dit evenement wordt het project 'Made in Grunn' van het Centrum Beeldende Kunst (CBK) Groningen afgesloten.

Binnen het kunst- en designproject 'Made in Grunn' hebben designers de afgelopen weken gewerkt met suiker en zout. Zaterdag 15 oktober presenteren ze de resultaten.

Programma

Bezoekers van het Suiker & Zoutfeest kunnen met een strippenkaart langs een proeverij van kunst, eten, wellness en wetenschap. Designers Atelier NL en Arne Hendriks geven een lezing en Karlijn Souren organiseert een suiker-en-zoutevent. Verder zijn er optredens van MyDearestDear en dj Neon Wasabi, staat een door BNO-Noord georganiseerde talkshow geprogrammeerd en kan honing worden geproefd bij de stadsimker. Elles Kiers verzorgt de catering. Het Suiker & Zoutfeest begint om 16.00 uur. Kaartverkoop: www.cbkgroningen.nl.

Auteur

Marc Jansen