Dertiende editie G-Toernooi FC Groningen

GLIMMEN

Sportpark De Groenenberg in Glimmen vormt woensdag 12 oktober het decor voor het G-Toernooi van FC Groningen. Dit toernooit staat voor de dertiende keer op de voetbalkalender.

De deelnemende verenigingen De Brug, Drenthina, HS’88, Kids United 1, Gorecht, ONR, Asser Boys, SJS, NOVO, FC LEO, Appingedam en Kids United 2 strijden om de FNV-Bouw Bokaal. Het team dat zich het beste aan de regels houdt, wordt door Menzis in het zonnetje gezet met de Menzis Fair Play Cup.

Eerste selectie FC Groningen

Elk team wordt gecoacht en begeleid door 2 spelers en/ of trainers van de eerste selectie van FC Groningen. Daarbij worden de teams ondersteund door studenten van het Alfa-college Sport en Bewegen. Egge Knol is, net als voorgaande 12 keren, de organisator van het G-toernooi. Het toernooi begint om 15.00 uur. De finale wordt om 17.15 uur gespeeld.

Auteur

Marc Jansen