'Het Debuut' in Stadsschouwburg Groningen

GRONINGEN

Stadsschouwburg Groningen is dinsdag 18 oktober toneel van de vijfde editie van 'Het Debuut'.

Rudolphi Producties beloont ieder jaar opkomend theatertalent met een gezamenlijk tournee in 'Het Debuut'. Rudolphi Producties presenteert hiermee aan het begin van het nieuwe theaterseizoen de talenten van de toekomst. De voorstellingen zijn geselecteerd tijdens het International Theatreschool Festival (ITs Festival) en op Theaterfestival De Parade. Columnist/ journalist Oscar Kocken gaat als gastheer mee op tournee. Hij leidt het publiek langs de voorstellingen en brengt hen na afloop in contact met de makers. Na afloop van de voorstelling kan het publiek een Cultuurstekkie kopen, om zo 'Het Debuut' in de toekomst mogelijk te blijven maken.

Voorstellingen

Tijdens deze vijfde editie van 'Het Debuut' worden de volgende voorstellingen gepresenteerd:
  • 'Moore Bacon!' van Bosse Provoost & Kobe Chielens (Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Gent);
  • 'Speelgoed' van Siona Houthuys (Plantijn Artesis Antwerpen);
  • 'Vandaag een witte man' van Yamill Jones (Hogeschool voor de Kunsten Utrecht).
Aanvang: 20.15 uur. Kaartverkoop: www.de-oosterpoort.nl of 050 - 368 0 368.

Auteur

Marc Jansen