Voorlichting over yoga bij angst- en stemmingsstoornissen

GRONINGEN

De werkgroep Cheiron houdt dinsdag 11 oktober een voorlichtingsbijeenkomst over yoga bij angst- en stemmingsstoornissen en Innerlijk Kindwerk. Plaats van handeling is het UMCG (lokaal 16) in Groningen.

Yoga is een verzamelnaam voor diverse oefeningen van lichaam en geest, die mogelijk effectief kunnen zijn bij angst en depressie. 'Het Innerlijke Kind staat symbool voor verschillende delen in onszelf: het natuurlijke kind met zijn essentie en het gekwetste kind. Deze delen zijn vroeger ontstaan en spelen onbewust in het volwassen leven door', meldt de werkgroep Cheiron, onderdeel van het GGz-Belangenplatform Groningen. 'Als je je bewust wordt kun je je Innerlijk Kind beter bij de hand nemen en voor hem/ haar opkomen.' De voorlichtingsbijeenkomst duurt van 19.30 tot 21.30 uur.

Auteur

Marc Jansen