Groninger club Paradigm viert 5-jarig bestaan

GRONINGEN

De Groninger club Paradigm viert zondag 16 oktober het 5-jarig bestaan.

Het lustrum wordt gevierd tijdens het maandelijkse Sunday Afternoon Collective. Met optredens van Kollektiv Turmstrasse, Nuno dos Santos, Malbetrieb, Andreas Bergmann, Navar, Camiel Daamen, Ulst, K.Cee, Rik Woldring, Wulff Modern, Strano, Neo Young, Hesz, Gerrit de Boer en One size fits Paul. Het Duitse duo Kollektiv Turmstrasse was geboekt voor de opening, op 16 oktober in 2011.

Bijgedragen aan de scene

“Sinds de opening in 2011 is mijn leven met een rollercoaster te vergelijken; een aaneenschakeling van feesten en festivals. Ik ben enorm trots op hetgeen we hebben bijgedragen aan de scene in Nederland”, aldus eigenaar Piter Terpstra. De lijst met feesten is inmiddels omvangrijk. Paradigm zal in het voorjaar van 2017 verhuizen van de Helsinkistraat naar het voormalige Suikerunieterrein, eveneens gelegen in Groningen. Hier werd afgelopen zomer reeds de zesde editie van Paradigm Festival georganiseerd. De lustrumviering duurt van 15.00 tot 03.00 uur. Tickets: www.facebook.com/events/

Auteur

Marc Jansen