Anja Meulenbelt bespreekt nieuw boek bij Stichting Groningen-Jabalya

GRONINGEN

Anja Meulenbelt is donderdag 20 oktober te gast bij Stichting Groningen-Jabalya. Meulenbelt zal in De Holm in Groningen praten over haar nieuwe boek 'Kwart over Gaza'.

De bijeenkomst begint met de vertoning van de film 'We lost our souls'. Vervolgens wordt Anja Meulenbelt door Lejo Siepe geïnterviewd over haar boek en over haar recente reis naar Gaza. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen. Na afloop signeert Anja haar boek.

Anja Meulenbelt

Anja Meulenbelt (45) is schrijfster, activiste en voormalig lid van de Eerste Kamer. Ze komt al meer dan 20 jaar regelmatig in de Gazastrook, en heeft meerdere boeken over Israël/ Palestina geschreven, waaronder 'Oorlog als er vrede dreigt'.

Kwart over Gaza

'Kwart over Gaza', het jongste boek van Anja Meulenbelt, gaat over Gaza maar nog veel meer ‘over zionisme, antisemitisme en islamofobie’, zoals de ondertitel vermeldt. De bijeenkomst begint om 19.30 uur. Entree: gratis.

Auteur

Marc Jansen