Lucky Chops naar De Oosterpoort in Groningen

GRONINGEN

Brassband Lucky Chops geeft vrijdag 23 februari een concert in De Oosterpoort in Groningen.

De jonge brassband Lucky Chops werd bij een jamsessie in de metro in New York ontdekt door een Zuid-Amerikaanse toerist. Hij was zo onder de indruk van het talent dat hij een video van de sessie online zette en daarmee de bandleden tot sterren maakte. De video werd namelijk zo vaak bekeken dat MTV de band oppikte en aannam als huisband voor ‘Girl Code Live’.

La Guardia Arts Highschool

De roots van de band liggen bij de La Guardia Arts Highschool in New York. De band koos ervoor zijn kunsten niet in een oefenruimte, maar op straat, in kleine zalen en in de New Yorkse metro te vertonen. Aanvang: 20.00 uur. Kaarten (à 18 euro) zijn verkrijgbaar bij De Oosterpoort en via de-oosterpoort.nl. https://youtu.be/sIlN4qBlUqc

Auteur

Marc Jansen