Binnenstadsgesprek PvdA-fractie Groningen

GRONINGEN

De PvdA-fractie van Groningen heeft voor maandag 24 oktober het Binnenstadsgesprek georganiseerd.

De sociaaldemocraten praten dan - vanaf 20.00 uur - met bewoners, bedrijven en instellingen over hun ideeën en wensen voor een leefbare binnenstad. Het Binnenstadsgesprek vindt plaats in Ons Pand, het onderkomen van de PvdA aan de Haddingestraat 10 in Groningen.

Ledengesprek

De zaterdag vóór het Binnenstadgesprek, 22 oktober, is de PvdA ook al actief in het centrum. Alle in de binnenstad woonachtige PvdA-leden kunnen Ons Pand met fractie- en bestuursleden in gesprek over onder meer hun ideeën, wensen en zorgen voor de buurt. Dit ledengesprek duurt van 11.00 tot 13.00 uur.

Ombudsteam

Verder houdt het PvdA Ombudsteam zaterdag 22 oktober van 11.00 tot 13.00 uur open huis, eveneens in Ons Pand. Het PvdA Ombudsteam helpt Stadjers uit met problemen in hun persoonlijke situatie.

Auteur

Marc Jansen