Jubileumconcert gospelkoor Cornerstone in De Cirkel

GRONINGEN

Interkerkelijk Gospelkoor Cornerstone uit Groningen bestaat 30 jaar. Dit wordt zaterdag 22 oktober gevierd met een jubileumconcert in De Cirkel in Groningen.

In dit concert blaast Cornerstone 'nummers van vroeger' nieuw leven in. Hierbij is een belangrijke rol weggelegd voor soliste Natalie Ros. Oud-leden zingen mee en ook de (oud-)dirigenten komen aan bod.

Cornerstone

Cornerstone is op spontane wijze ontstaan vanuit de Pinkstergemeente Andreas in Groningen. Onder leiding van respectievelijk Henk Vermaas, Bauke Mulder en Willem de Wit werkte het koor sindsdien mee aan talloze concerten en kerkdiensten. Cornerstone heeft bovendien zelf diverse projecten en musicals opgezet en uitgevoerd, om zo op afwisselende manieren het evangelie te verspreiden. Al vanaf de oprichting zingt het koor - dat ongeveer 200 leden gekend heeft - elk jaar met kerst in een ziekenhuis, aan het bed van de patiënten, om ze te bemoedigen. Het jubileumconcert begint om 19.30 uur. Entree: 6 euro (tot en met 12 jaar 3 euro). Meer informatie: www.gospelkoor-cornerstone.nl.

Auteur

Marc Jansen