Spannende workshops bij De Jonge Onderzoekers

GRONINGEN

Bij De Jonge Onderzoekers in Groningen staan van dinsdag 18 tot en met zaterdag 22 oktober - in de herfstvakantie - elke dag 'spannende workshops' op het menu. Met vleermuizen, boomboxen, kortsluiting, pompoenen, trollen, elfjes, ridders en prinsessen.

Kinderen (vanaf 8 jaar) hebben daarbij de keuze uit vrije inloop, het volgen van workshop of een combinatie van beide. Voor de workshop moet ze zich aanmelden. Dat kan via info@dejongeonderzoekers.nl. Voor vrije inloop hoeven de kinderen zich niet aan te melden.

Codeweek

In de herfstvakantie is het nog eens Codeweek bij De Jonge Onderzoekers. Dat betekent dat extra aandacht wordt geschonken aan programmeren en code. Op donderdag en vrijdagavond zijn er open lessen van de Codestarter Codeclub en van de Arduinocursus. En elke ochtend is er een workshop Scratch op de Computerafdeling. Meer informatie: www.djog.nl.

Auteur

Marc Jansen