Femke Kramer in gesprek met Micha Hamel, Jacob TV en Bas van Putten

GRONINGEN

Femke Kramer gaat donderdag 27 oktober in het Grand Theatre in Groningen in gesprek met Micha Hamel, Jacob TV en Bas van Putten.

Met Micha Hamel - componist, musicus, programmeur, onderzoeker en schrijver – bespreekt Kramer diens boek 'Speelruimte voor klassieke muziek in de 21ste eeuw'. Met Jacob TV, Nederlands meest succesvolle componist, spreekt ze over de relatie tussen kunstmuziek en publiek. En ook met musicoloog, schrijver en journalist Bas van Putten bespreekt ze welke scenario’s er ontstaan en wat de kansen zijn voor de componisten en musici van de toekomst. Het programma is een samenwerking van Soundsofmusic, Studium Generale Groningen en het Prins Claus Conservatorium. Met livemuziek en de 3D-muziekinstallatie ‘Zonder Handen’. Aanvang: 16.30 uur.

Auteur

Marc Jansen