Kraantje Pappie in eerste aflevering nieuwe serie 'Stand van Stad'

GRONINGEN

Het Groninger Forum in Groningen vormt zondag 23 het decor voor de eerste aflevering van een nieuwe serie van de maandelijkse talkshow 'Stand van Stad'.

Anchorman Bram Douwes praat hierin met Kraantje Pappie over zijn nieuwe single 'Opgeturnt', de release van zijn nieuwe album, zijn ambassadeurschap voor Het Nationaal MS Fonds, zijn kledinglijn én de muziekscène van Groningen. Verder gaat societyjournaliste Marjolein Rover op zoek naar ‘glamour in Groningen’, bezingt Esmé van den Boom, de nieuwe huisdichter van de Rijksuniversiteit Groningen bezingt, de stadse actualiteit, vertelt alleenstaande moeder Hanneke Moed hoe moeilijk het is om in de gemeente Groningen aan een huurwoning te komen, doet Bram Esser veldonderzoek op een onverwacht plek en schuift Wabbesch Wabbesch aan.

OOG TV

Overigens wordt de nieuwe serie 'Stand van Stad' gekenmerkt door een opgefriste vormgeving en een aangescherpt concept. De maandelijkse talkshow is nu integraal en geheel geschikt voor uitzending op televisie. En dat gaat dan ook gebeuren: de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is zondag 23 oktober om 20.00 uur te zien op OOG TV. 'Stand van Stad' begint om 16.30 uur. Entree: gratis (maar wel even een kaartje bestellen via www.groningerforum.nl/standvanstad of bij de kassa van de locatie Hereplein van het Groninger Forum).

Auteur

Marc Jansen