Morgan Grunefeld exposeert 'The Hollywood Hype' in Groningen

GRONINGEN

Regisseur en fotograaf Morgan Grunefeld exposeert vrijdag 21 oktober zijn werk 'The Hollywood Hype' aan het Damsterplein (Voor 't voormalig klein Poortje 4)in Groningen. In deze expositie neemt Grunefeld de bezoeker visueel mee in de aantrekkelijke en afstotende Hollywood-cultuur.

Morgan Grunefeld maakte een 2 maanden lange reis door Los Angeles,. Hij legde hierin het dagelijkse Hollywood-leven vast. Het resultaat wordt vrijdag 21 oktober tussen 19.00 en 20.00 uur gepresenteerd met een interdisciplinaire - met stil en bewegend beeld - performance. Na de expositie gaat het evenement over in een feest met dj's als El Duarte, FYZA, De Jongens van Hemmes en Doventheater. Van 20.00 tot 24.00 uur brengen zij de hedendaagse 'LA-muziekscene' tot leven.

Morgan Grunefeld

Morgan Grunefeld (Groningen, 19890 is afgestudeerd aan de opleiding journalistiek en fotografie, en studeert met dit project af aan de Academie voor Popcultuur (richting vormgeving). Hij fotografeerde voorheen vooral artiesten als Kraantje Pappie, Dope DOD, Mulu en Makebelieve. Vervolgens richtte hij zich als snel op film en videoclips. Binnenkort verschijnen er nieuwe videoclips voor Raymzter en Mulu.

Auteur

Marc Jansen