Wetenschapsviering in Pepergasthuiskerk

GRONINGEN

In de Pepergasthuiskerk in Groningen wordt zondag 23 oktober een wetenschapsviering gehouden.

In deze viering denkt prof. dr. Jan Kok met de bezoekers na over de rol van het toeval en de juiste omstandigheden.

Oecumenische Vieringen Groningen

De wetenschapsviering is georganiseerd door Oecumenische Vieringen Groningen (OVG), organisator van wekelijkse vieringen in de Pepergasthuiskerk. Deze vieringen zijn bedoeld voor iedereen die op zoek is naar zingeving en wat het gewone leven overstijgt, ongeacht kerkelijke of niet-kerkelijke achtergrond.

3 wetenschapsvieringen

De wetenschapsviering op 23 oktober is de laatste van 3 wetenschapsvieringen, georganiseerd in het kader van het 25-jarig bestaan van de OVG. Tijdens deze vieringen delen wetenschappers vanuit hun eigen vakgebied hun visie op de werkelijkheid. De wetenschapsviering op zondag 23 oktober begint om 10.30 uur.

Auteur

Marc Jansen