2 concerten De Dijk in De Oosterpoort

GRONINGEN

De Dijk geeft zowel vrijdag 28 als zaterdag 29 oktober een concert in De Oosterpoort in Groningen.

De Dijk werd in 1981 gevormd uit de restanten van de in 1975 opgerichte Nederlandstalige band Stampei. De Dijk verraste de vaderlandse popscene met een stevig, op rock en soul geschoeid, repertoire en hartstochtelijke teksten. Al sinds de oprichting produceert de band bijna jaarlijks een album. In 2013 namen de mannen een pauze, maar in 2014 pakten ze de draad weer op met ‘Allemansplein’. Anno 2016 volgt De Dijk nog steeds de eigen Nederlandstalige koers, wars van trends. Beide concerten beginnen om 20.00 uur. Kaarten (à 25 euro) zijn verkrijgbaar bij De Oosterpoort en Plato Groningen, en via de-oosterpoort.nl en Ticketmaster.nl. https://youtu.be/kaaqN1ZslAI

Auteur

Marc Jansen