Kaartverkoop Eurosonic Noorderslag start 29 oktober

GRONINGEN

Broederliefde, Donnie, Pip Blom, Rondé, Rob Dekay, Teske, The Jerry Hormone Ego Trip, The Grand East en Yung Internet zijn bevestigd voor Noorderslag 2017.

De kaartverkoop voor Eurosonic Noorderslag start zaterdag 29 oktober om 12.00 uur. Tickets zijn uitsluitend online te koop via Ticketmaster.nl. Nieuw dit jaar zijn de Noorderslag YUNG!-tickets, waarmee jongeren tot 18 jaar een flinke korting krijgen op kaarten voor Noorderslag.

Showcasefestival

Eurosonic Noorderslag is al 31 jaar hét showcasefestival van Europa en geldt internationaal als hét platform voor Europese muziek. Tijdens Eurosonic (11, 12, 13 januari) treden veelbelovende Europese acts op in een intieme setting in de binnenstad van Groningen. Noorderslag (zaterdag 14 januari) is de graadmeter voor Nederlandse muziek en vindt plaats in De Oosterpoort. Op de line-up pagina zijn alle bevestigde acts van Eurosonic Noorderslag 2017 te zien.  

Auteur

Marc Jansen