Michelle David naar De Oosterpoort in Groningen

GRONINGEN

Michelle David geeft zondag 16 april  een concert in De Oosterpoort in Groningen.

De Amerikaanse Michelle David debuteerde met het album 'The Gospel Sessions vol. 1'. Op dit album, een ode aan pioniers als Sister Rosette Tharpe, werd de essentie van de soul gepakt.

Volume 2

Michelle David komt nu met ‘The Gospel Sessions Volume 2’ naar De Oosterpoort. Dit tweede deel, dat ze schreef met met gitaristen/soulbroeders Paul Willemsen en Onno Smit, is nog meer de plaat van Michelle David. Er staan nummers op die bij haar leven horen, zoals de bewerkte traditional ‘Tradewinds’. “We zijn een paar decennia opgeschoven in de tijd”, zegt Onno Smit. “Wat muzikaal betekent dat er meer percussie, strijkers en een orgel zijn toegevoegd.” Kaarten (à 14 euro) zijn verkrijgbaar bij De Oosterpoort, en via de-oosterpoort.nl en ticketmaster.nl. https://youtu.be/3E3OTFOvr_4

Auteur

Marc Jansen