Nieuw seizoen Koffie Klassiek in De Oosterpoort

GRONINGEN

In Het Café van De Oosterpoort in Groningen gaat zondag 30 oktober een nieuw seizoen 'Koffie Klassiek' van start.

In deze 6-delige concertserie spelen studenten van verschillende afdelingen van het Prins Claus Conservatorium samen met hun hoofdvakdocenten in De Oosterpoort. Ze spelen in verschillende bezettingen en ieder concert staat in het teken van een ander instrument. Musici vertellen hoe zij de muziek ervaren en het publiek mag vragen stellen.

Robert en Clara Schumann

Studenten van de zangafdeling bijten zondag 30 oktober het spits af met een programma rondom Robert en Clara Schumann. Met hoofdvakdocent Hanneke de Wit. De concerten vinden steeds op zondag plaats in Het Café van De Oosterpoort. Aanvang: 11.00 uur. Meer informatie/ kaartverkoop: de-oosterpoort.nl.

Auteur

Marc Jansen