Avondmalen bij korenmolen Wilhelmina

NOORDERHOOGEBRUG

Bij korenmolen Wilhelmina in Noorderhoogebrug wordt zaterdag 29 oktober de vijftiende editie gehouden van Avondmalen.

The DobbePickers brengt bluegrass en Groningstalige muziek ten gehore. Verder staat een kleine creatieve streekmarkt geprogrammeerd, worden in de molen sprookjes verteld en kunnen jeugdige bezoekers zich (tot 21.00 uur) uitleven op een springkussen.

Wandeling

Voor de sportieveling staat om 20.00 uur een wandeling door polder Koningslaagte gepland. Deze wandeling, die plaatsvindt in het kader va nde Nacht van de Nacht, staat onder leiding van gidsen van Het Groninger Landschap. Voor in inwendige mensen zijn er pannenkoeken, mosterdsoep, warme chocolademelk en andere lekkernijen. Avondmalen duurt van 18.00 tot 22.00 uur.

Auteur

Marc Jansen