Eurosonic Noorderslag bevestigt 26 acts

GRONINGEN

Eurosonic Noorderslag heeft 26 nieuwe acts bevestigd. Het betreft ADNA, Anne-Marie, Bonzai, Communions, Dan Owen, Declan McKenna, Henrik the Artist, Joep Beving, KIOL, LÉON, Man Duo, Mani Orrason, Mario Batkovic, Martin Kohlstedt, Jeangu Macrooy, Møme, Salut C'est Cool, Sam Alone and the Gravediggers, shame, Silvana Imam, Siv Jakobsen, Soffía Björg, TaxiWars, Témé Tan, TEMENIK Electric and Wyvern Lingo.

Eurosonic Noorderslag is hèt showcasefestival van Europa en geldt internationaal als het meest belangrijke platform voor Europese muziek, zowel voor muziekliefhebbers als voor professionals uit de muziekindustrie. Tijdens Eurosonic (11, 12, 13 januari) treden veelbelovende Europese acts op in een intieme setting in de binnenstad van Groningen. Noorderslag (14 januari) is de graadmeter voor Nederlandse muziek en vindt plaats in De Oosterpoort. De kaartverkoop voor Eurosonic Noorderslag start op 29 oktober 12.00 uur via Ticketmaster.nl.

Auteur

Marc Jansen