Paraview spirituele beurs in MartiniPlaza in Groningen

GRONINGEN

In MartiniPlaza in Groningen wordt zaterdag 29 en zondag 30 oktober de Paraview spirituele beurs gehouden. Bezoekers kunnen kennismaken met new age en diverse alternatieve geneeswijzen.

Zo zijn paragnosten, helderzienden, magnetiseurs, handlijnkundigen, tarotkaartleggers, astrologen, iriscopisten, numerologen, hypnotherapeuten, reïncarnatietherapeuten, klankhealers, auralezers en -tekenaars, auracamera´s, gidszieners en -tekenaars, reikimasters, pendelaars en masseurs aanwezig. Verder is het mogelijk new ageproducten als beeldjes, wierook, edelstenen, sieraden, muziek en boeken te kopen en zijn gezondheidsproducten verkrijgbaar.

Lezingen

Gedurende beide dagen worden bovendien lezingen met zaaldemonstraties gegeven. Hieraan werken bekende paragnosten en andere alternatieve genezers mee.

Sieradenbeurs

Tegelijkertijd vindt op dezelfde locatie de Sieradenbeurs plaats. De Paraview-bezoeker kan deze beurs met sieraden, kralen, materialen en workshops gratis bezoeken. De Paraview spirituele beurs is zaterdag van 12.00 tot 17.30 geopend, zondag van 11.00 tot 17.30 uur. Entree : 6,50 euro (65-plus: 5 euro; tot 12 jaar: gratis). Meer informatie: www.paraview.nl.

Auteur

Marc Jansen