Women’s Night bij Bauhaus Groningen

GRONINGEN

Bauhaus Groningen heeft voor zaterdag 29 oktober een Women’s Night georganiseerd. ‘Een gezellige avond voor vrouwen die graag een klus aanpakken maar wel wat materiaal- en techniektips kunnen gebruiken’, stelt de bouwmarkt in een persbericht.

Maximaal 150 vrouwen kunnen in workshops kennismaken met praktische klussen zoals stuken, laminaat leggen, tegel zetten, elektra, boren, verven, of een kraan vervangen. Maar ook voor een goed kleuradvies kunnen de vrouwen zaterdag bij Bauhaus Groningen terecht. De deelnemers worden bij dit alles ook nog eens flink in de watten gelegd door Bauhaus. Zij worden warm onthaald en tussen de workshops door worden hapjes en drankjes geserveerd. Alle vrouwen kunnen twee workshops volgen. Aanmelden is wel vereist. Dat kan via de website van Bauhaus: www.bauhaus-nl.com. De Women’s Night duurt van 18.30 tot 22.00 uur. Deelname is gratis.

Auteur

Marc Jansen